بازاریابی رانشی
بازاریابی رانشی یا بازاریابی تحت فشار (Push marketing) به عنوان یک استراتژی تبلیغاتی تعریف می شود که در آن یک کسب و کار تلاش می کند پیام خود را در مقابل مشتریان بالقوه خود قرار دهد. معمولاً آنها تمایل یا علاقه ای به خرید محصول یا کسب اطلاعات بیشتر در مورد محصول ندارند. بازاریابی رانشی بر قرار دادن محصول در جلوی چشم مشتری در هنگام خرید متمرکز است. این نوع استراتژی بازاریابی امیدوار است که بتواند فاصله زمانی را که مشتری در کشف محصول و خرید آن محصول دارد به حداقل برساند. برای تحقق این امر ، شرکت ها از تبلیغات تهاجمی و گسترده استفاده می کنند تا بیشترین و فوری ترین تأثیر را بر روی مشتریان بگذارند.
بازاریابی سنتی و بازاریابی رانشی
بازاریابی سنتی اغلب مترادف با بازاریابی رانشی است. استراتژی های کلاسیک بازاریابی مانند تبلیغات تلویزیونی با زمان واقعی ، خرید یک کوپن رایگان و کاتالوگ های پست الکترونیکی مستقیم از جمله تاکتیک های بازاریابی رانشی هستند.
همه تبلیغات می توانند به دو دسته کلی تقسیم شوند – رانشی و کشش. تبلیغات رانشی سعی می کند با استفاده از تبلیغات و ادعاهای بزرگ جلب توجه محصولات را به سمت مشتریان سوق دهند تا محصولات را در ذهن مشتریان قرار دهند. روی دیگر سکه، تبلیغات کششی است که مشتریان مناسب را در زمان مناسب هدف قرار می دهد و آنها را به سمت یک محصول می کشاند.
متخصصان بازاریابی چندین دهه در مورد مزایا و معایب این دو استراتژی بحث کرده اند. بازاریابی کششی اغلب با استراتژی های بازاریابی اینترنتی جدید همراه است، در حالی که بازاریابی رانشی از رویکردهای سنتی تری استفاده می کند. شرکتها باید انتخاب کنند که کدام استراتژی در هنگام توسعه برنامههای بازاریابی مؤثرتر خواهد بود.